avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Un vecin mi a cerut o caracterizare, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Un vecin mi a cerut o caracterizare, menționez faptul ...

Bună ziua! Un vecin mi a cerut o caracterizare, menționez faptul ca are 23 de ani și a făcut un accident cu un motor, el a fost singura victima. A condus și fără permis. Va mulțumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Cel mai sigur, are nevoie de această caracterizare pentru a fi depusă în dosarul penal format în urma accidentului, pentru a demonstra că este integrat în societate și că nu reprezintă un pericol pentru ea. În acest fel, caută să primească o pedeapsă mai mică de la instanță. Îl puteți ajuta dacă doriți.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Mai 2023
Cabinet de Avocat, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu răspundeți dvs pt faptele săvârșite în trecut sau pt faptele viitoare..Daca doriți sa îl ajutați puteți sa o faceti fără probleme e vorba doar de o formalitate..
Ultima modificare: Miercuri, 31 Mai 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare permis dupa intocmire dosar penal lorena1604 lorena1604 Buna seara, daca ma puteti ajuta cu o parere referitor la urmatoarea situatie: s-a condus sub influenta alcoolului; in urma probelor de sange s-a intocmit ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis pe un drum public si accident neamtualin neamtualin Buna ziua , am si eu o intrebare .. am condus pe un drum public o masina nu am avut permis de conducere si am intrat intr-un copac .. mai era cineva cu ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima (2-3 zile de ingrijiri medicale) cu parasirea locului accidentului dany060390 dany060390 Buna ziua. Am comis un accident de circulatie in fata de 14 oct. In urma efectuarii manevrei de mers cu spatele am lovit o vecina pe care nu am sesizat-o,apoi ... (vezi toată discuția)