avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hărțuire online
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hărțuire online

Mă confrunt cu o situație destul de frecventă în 2023 (cred). Sunt specilist în domeniul medical și în momentul în care am intrat pe online, există o anumită persoană care lasă mesaje cu limbaj licențios pe toate conturile și în mod obsesiv. Unul din clipuri este postat pe youtube de canalul care a avut emisiunea și acele comentarii nu pot fi șterse de către mine. Scopul clar este să găsească un punct slab, să îmi inducă anxietate și să mă deranjeze. Deși am raportat contul, își face alte conturi și aceeași treabă se repetă. Cum poate fi sancționată legal această persoană? Cum pot proceda dat fiind că mă denigrează pe nedrept în mod public online? Aștept opinii aplicabile și chiar un avocat care s-ar putea ocupa de asta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va încadrați pe lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa fac un post de tv prin internet (broadcast-non profit) ! Flexy Flexy Buna seara! Vreau sa-mi fac un post de televiziune (mai bine zis broadcast) pe internet prin intermediul studiourilor virtuale livestream. Nu stiu ce fel de ... (vezi toată discuția)
Publicare imagini socante accident fara a cenzura cadrele explicite laurentiumeauta laurentiumeauta Buna ziua! La acesta legatura veti gasi un clip de 5 minute cu operatiunea de salvare in urma unui grav accident rutier, soldat cu pierderea a doua vieti ... (vezi toată discuția)
Pot să dau fb în judecată pe acest motiv? PaulDr. PaulDr. Bună ziua, pot să dau FB în judecată pe motiv că o postare care îmi aparține și care nu prezintă nici pe departe un caracter licențios de ORICE ... (vezi toată discuția)