avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Ma puteti ajuta cu un model de notificare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Ma puteti ajuta cu un model de notificare privind ...

Buna seara! Ma puteti ajuta cu un model de notificare privind nerespectarea obligatiilor contractuale (contract vanzare - cumparare, persoana fizica); drept urmare sa repare daunele pricinuite intr-o perioada de timp mentionata? In caz contrar sa-i informez ca voi fi nevoita sa actionez in instanta pentru a solutiona problema. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ACorine , utilizator 09:20, 1 Iunie 2023
La ce obligații contractuale vă referiți?
Este un contract de vânzare - cumpărare tâmplărie PVC. Ma refer la luarea masurilor potrivite (mai exact sa ia masuri corecte si sa refacă/monteze corect ușile și geamurile greșite), sa îmi aducă marfa solicitată, modelele stabilite în oferta (nu au respectat întocmai oferta anexata la contract si stabilita de comun acord) și sa finalizeze montajul.


raluk0207 a scris:

La ce obligații contractuale vă referiți?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie contabila comercializare geamuri termopane nicoriciclaudia nicoriciclaudia Buna ziua Am urmatoarea situatie: Firma platitoare de TVA achizitioneaza pe baza de comanda tamplarie termopan (geamuri si usi din termopan, sita, pervaz) si ... (vezi toată discuția)
Proforma sau factura STEFAN ALINA STEFAN ALINA Buna ziua, O societate care produce tamplarie PVC (geamuri si usi) a obtinut un contract cu un beneficiar olandez, cu sediul in Olanda. Lucrarea de tamplarie ... (vezi toată discuția)
Intocmire factura pfa prestari servicii marius-buliga marius-buliga buna ziua. sunt pfa, caen 4332,prestari servicii-lucrari de tamplarie si dulgherie. am un contract cu o firma de la care achizitionez pe baza de factura ... (vezi toată discuția)