Bună ziua am o problema destul de grava locuiesc într-un bloc la et 1 cu terasa 12 m lungime pe 4 latime terasa este pe toată suprafața blocului aproximativ 100 m cât tine blocul toți proprietarii de la et1 o folosesc atât cât au în fata lor terasa este făcută odată cu blocul 1980 cred anul construcției... Iar proprietarul spațiului comercial de sub mine vrea să-mi îngrădească terasa susținând ca e a lui după 20 de ani sa trezit ca poate să-mi îngrădească terasa pe releveul apartamentului meu terasa nu apare dar cred ca e parte comuna și ma gândesc cum poate îngrădi cel de jos terasa mea de la et 1 asa cum și când vrea el... Va rog dați-mi un răspuns mulțumesc anticipat
latka
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu e nici o dilemă, v-am expus deja temeiul legislativ (nu aveți vreun act care să dovedească proprietatea asupra terasei, terasa e acoperis-proprietate comună exclusivă pentru cei de dedesubt), iar dvs. nu veniți decât cu o "poveste", a conflictului cu vecinul.
Terasa acoperis
armeneasca
Stau la et.4 al unui bloc care are 5 etaje. Apartamentele de la et.5 au insa o terasa, care apare in actul de proprietate al celor de la et.5. Accesul pe ... (vezi toată discuția)