avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Pot obtine o confirmare scrisa a negocierii ratei ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Pot obtine o confirmare scrisa a negocierii ratei dobanzii pentru un credit ipotecar inainte de a semna contractul?

Este normal ca o banca (BCR) sa refuze sa ofere o confirmare scrisa a negocierii ratei dobanzii pentru un credit ipotecar, spunand ca aceasta este o chestiune interna si ca ei sunt o banca de incredere, iar actul aditional va fi incheiat dupa semnarea contractului de creditare?
Ultima modificare: Vineri, 2 Iunie 2023
zesty117, utilizator

Alte discuții în legătură

Aplicare og 50 pt un credit ipotecar mayajacqueline mayajacqueline Ca foarte multi concetateni ma confrunt cu impactul aplicarii OG 59/2010 pentru un credit ipotecar. situatia se prezinta in felul urmator: In contractul de ... (vezi toată discuția)
Asigurare facultativa pad NitaCiula NitaCiula Buna seara.Am un contract de credit ipotecar incheiat cu BCR. Printr-un act aditional la contractul de credi, banca citez: BCR ofera imprumutatului o asigurare ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 - aditionalul de la contractul de credit - acceptarea tacita brebone brebone Salutare expertilor Avocatnet! Voi incerca sa fiu cat mai scurt. Ridic o problema legata de OUG50/2010 si despre un contract de credit in vigoare. Poate ... (vezi toată discuția)