avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Salutare am și eu o problema cu aok ul, firma la care ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Salutare am și eu o problema cu aok ul, firma la care am lucrat ...

Salutare am și eu o problema cu aok ul,firma la care am lucrat nu mia spus și mie ca trebuie închis și acum îmi vine de plata .cum rezolv și eu multumesc
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat , Avocat 01:20, 3 Iunie 2023
Bună seara,

Primul pas ar fi să vă adresați AOK cu o notificare prin care să explicați situația, inclusiv să arătați data în care nu ați mai lucrat în Germania (dacă acesta e cazul de față). Anexați și dovada încetării contractului cu fostul angajator.

Numai bine!
Ultima modificare: Marți, 6 Iunie 2023
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aok germania viorelbv viorelbv Buna ziua ! An 2017 luna noiembrie data de 25,am plecat din germania după ce mi sa facut angajarea de circa luna jumătate,stiam ca sunt angajat ,dar nu am ... (vezi toată discuția)
Probleme salariale sheba sheba Buna ziua, ma adresez cu urmatoarea problema: Am lucrat ca si casier intr-o firma de retail, nu am avut probleme, si am decis sa plec cu acordul ambelor ... (vezi toată discuția)
Cum primesc permis de munca in germania? petry123 petry123 Buna ziua la toata lumea. as avea cateva nedumeriri cu privire la obtinerea permisului de munca in Germania. Am sa va explic situatia mea ca sa intelegeti cum ... (vezi toată discuția)