avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchiriere apartament pe firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchiriere apartament pe firma

Bună ziua. Am și eu o nelămurire și va rog sa ma ajutați dacă se poate. Am un apartament pe pers fizica și o firma SC xxx Srl. Am închiriat apartamentul pe firma și as dorii sa îl închiriez pentru cazari de scurta durata. În actul constitutiv al firmei dețin codul caen 5520 Am autorizație DSV mediu și pompieri pe firma. Venitul din chirii îl înregistrez pe casa de marcat. Întrebarea este : dacă mai am nevoie și de alte autorizatii ca să funcționez legal.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Iunie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 05:23, 4 Iunie 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare alina240 alina240 Buna ziua, In calitate de persoana fizica detin un imobil pe care intentionez sa il inchiriez firmei mele( srl ), prin contract de inchiriere inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Pensiune bionut1983 bionut1983 sunt posesorul unei case de vacanta la mare pe care o inchiriez si se tot zvoneste ca din vara asta circula fiscul deghizatii in turisti pentru a fi in ... (vezi toată discuția)
Detalii cod caen 5520 si 5590 proGabi proGabi As dori sa stiu care este diferenta intre codurile CAEN 5520 si 5590 si ce autorizatii sunt necesare pentru a desfasura activitati de inchiriere de camere din ... (vezi toată discuția)