avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Am furat din supermarket in valoare de 300 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Am furat din supermarket in valoare de 300 de lei ...

Buna ziua! Am furat din supermarket in valoare de 300 de lei maxim si au depus plangere pe moment au chemat politia si am platit totul pe loc, au facut hartii le am semnat. Acum dupa un an m-a contactat politia sa ma prezit pentru audiere. La ce ma pot astepta avand in vedere ca am recunoscut pe loc si am achitat??
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:18, 5 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atat timp cat ati achitat c/v produse nu exista prejudiciu
Politia va dispune audierea dv si daca nu detineti fapte consemnate in cazierul judiciar, probabil se va dispune amenda administrativa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am furat dintr-un magazin andreiiosif andreiiosif Buna ziua, Am furat dintr-un magazin, in care eram angajat, doua obiecte a caror valoare ajunge undeva la 350 de lei. Ulterior, am plecat de acolo, acum ... (vezi toată discuția)
Ce pot pati daca am furat dintr un supermarket produse in valoare de aproximativ 300 lei? Andreea Neamtu Andreea Neamtu Buna seara!Adresez această întrebare și recunosc cu foarte mare rușine ceea ce am făcut.Ce demersuri sunt in cazul in care am furat dintr un supermarket ... (vezi toată discuția)
Fratele meu a furat din supermarket la self check-out produse ... George4232 George4232 Fratele meu a furat din supermarket la self check-out produse in valoare de 40 de lei. A fost prins, a mers la servicii cu clientii cu gardianul si a achitat ... (vezi toată discuția)