avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Vă rog sa mă ajutați. Am investit 950 lei la BT ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Vă rog sa mă ajutați. Am investit 950 lei la BT Invest Transilvania ...

Vă rog samă ajutați.
Am investit 950 lei la BT Invest Transilvania de pe Facebook. (Sunt mai multe anunțuri, chiar Simona Halep garantează investiția.)Am primit un telefon, cineva îmi cerea detalii. Am întrebat dacă este de la Banca Transilvania și mi-a răspuns că nu, este de la o firmă care colaborează cu banca. Am insistat să discut cu cineva de la bancă și am fost sunată de pe un alt număr de telefon de cineva care a spus că da, este de la bancă. Am spus că m-am răzgândit și că vreau banii înapoi. Mi-a zis că pentru asta trebuie să facem câțiva pași. Mi-a spus să instalez ”ANYDESK”, să-i dau nr cardului pe care să intre banii, etc. Am făcut ce mi-a zis. Asta pe 18,05,2023. Tipul m-a sunat și în zilele următoare, întrebându-mă dacă au intrat banii. Neintrând banii mai îmi spunea să mai fac ceva ca să rezolvăm problema. Și tot așa, până pe 27,05,2023, când am fost sunată de cineva de la Banca Transilvania, care m-a întrebat dacă am făcut tranzacții în sumă de......și de..... și de......, sume mari. Am răspuns că nu. Nu am făcut nimic din ceea ce spune. M-a chemat la bancă și mi-au spus că cele două conturi ale mele erau goale. Am cerut extras de cont pe luna mai, dar nu mi-au dat, mi-au dat pe aprilie, care nu mă interesa. Am depus la ei o contestație, am fost și la poliție. Nu înțeleg cum a putut cineva să se joace cu banii mei. De ce nu au sunat când au văzut mișcările și m-au sunat când nu mai era nimic. ( unul era depozit). Adică depunem bani la bănci și nu avem nici o garanție?
Dacă cineva mai știe așa o situație, să mă sfătuiască ce să fac ca să-mi recuperez măcar o parte din bani. Poliția este pe fir, dar au multe probleme.
Adriana
Cel mai recent răspuns: GEORGIA 1 , utilizator 02:15, 23 Septembrie 2023
9 din 9 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ați fost victima unei înșelăciuni ,dacă doreați sa investiți sigur mergeți la unul din punctele de lucru ale băncii,discutați cu un consilier,vedeați ce oferte au,depozite,fonduri de investiții etc.Practic dvs ați dat escrocilor informațiile necesare pt a va sustrage banii..Șanse mici de recuperare la prima vedere..
10 din 11 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti parte dintr-o categorie des intalnita aici pe forum , mai intai actionati dupa cum va taie capul fara mai intai sa intrebati , sa va informati sau sa cereti sfaturi iar dupa aceea cereti ajutor cand deja este prea tarziu . Ati dat pe tava datele contului unor escroci , este vina d-voastra si nu mai incercati s-o puneti in carca altora . Nu mai aveti sanse sa recuperati ceva , ramane doar o invatatura de minte pentru viitor .
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu înțeleg cum a putut cineva să se joace cu banii mei
.
Numai cu ajutorul dvs, prin any desk e ca si cum era la dvs la calculator având acces la toate datele.


"De ce nu au sunat când au văzut mișcările și m-au sunat când nu mai era nimic. ( unul era depozit)".
Sunt multe mii de conturi si poate sute de astfel de situatii, desi se tot da si pe la tv sa nu va dati datele etc
"Adică depunem bani la bănci și nu avem nici o garanție?"
Daca umblam personal la ei, asa cum ati facut dvs cu mânuța dvs, nu are cum sa va ajute banca.
Sper ca politia sa ii gaseasca si sa va recuperati macar o parte din bani, sper ca suma pierduta sa nu fie mare ca sansele sunt extrem de mici sa recuperati .


7 din 10 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multi oameni sunt de buna credinta si cad in plasa unor excroci care lanseaza astfel de mesaje pe retelele de socializare. Parlamentarii ar putea sa ia atitudine si sa apara o propunere legislativa care sa controleze si amendeze astfel de mesaje. Nu vreau o cenzurare, dar cetateanul onest trebuie protejat.
10 din 10 utilizatori consideră
acest răspuns util
@Ionescu Shana Daca si in 2023 mai exista naivi (ca sa-i nu numesc altfel), dispusi sa creada ca o "investitie" de 950 de lei le va aduce minim 11000 de lei lunar (am vazut si eu anuntul pe FB si l-am raportat), atunci acei oameni chiar isi merita soarta. Puneti-le cruce banilor. P.S. Cand am vazut anuntul pe FB, am crezut ca e vorba sa se "piarda" doar cei 950 de lei initiali. Dar vad ca, datorita clientilor ca Dvs, pierderile sunt cu mult mai mari. Practic, v-ati virat singura banii in contul lor. Banca nu e raspunzatoare de tranzactiile Dvs, daca n-ati avut minimul discernamant sa realizati ceea ce faceati de fapt.
Ultima modificare: Joi, 8 Iunie 2023
Radutz, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am o problema f urata, vreau sa știu dacă pot iesi ... Anda303 Anda303 Bună ziua, am o problema f urata, vreau sa știu dacă pot iesi din ea cumva sau trebuie deschis proces și dacă câștig. Am vrut sa vând o bicicleta pe ... (vezi toată discuția)
Inselatorie de la un grup facebook. ion_cristian73 ion_cristian73 Buna ziua, am 49 ani am patit o chestiune foarte rea. Pe un forum am cunoscut un baiat care se prezinta din Ucraina cu o propunere de afacere. Am discutat mai ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de un cont online de pariuri? LAURA Vali LAURA Vali Buna ziua. Acum ceva timp soțul meu a folosit cardul meu pentru niște pariuri online,fără știrea mea. ULTERIOR m-a asigurat că si-a închis toate ... (vezi toată discuția)