avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin pentru un minor.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin pentru un minor.

Buletin pentru un minor.

Buna ziua!

Fetita mea cea mare va implini in curand 14 ani. Trebuie sa ii facem carte de identitate.

1) Detin un teren, pe persoana fizica, dar care nu are nicio cladire pe el (am niste planuri, dar deocamdata nu am concretizat nimic).

2) Detin un apartament, dar care este proprietatea firmei mele. La D.I.T.L. am dus raport de evaluare in vederea impozitarii si acest apartament a fost declarat cu destinatie rezidentiala.

La care din punctele 1) sau 2) pot face buletin fetei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:41, 7 Iunie 2023
la pct.2

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte identitate copil al cãrui pãrinte nu are locuinta proprietate personala anthynidiany anthynidiany Soția mea are o soră care a împlinit 14ani. Mama lor momentan are buletin, dar ea nu este proprietara locuinței trecute în CI și nici ... (vezi toată discuția)
Urgent Cezara2006 Cezara2006 Buna ziua Fetita mea a împlinit de curand 14 ani si tb sa ii facem buletin. Dar exista următoarea problema: ne_am mutat in alt oras de aproape 2 ani si nu ... (vezi toată discuția)
Constructie biserica in ansamblu rezidential MihaiVirvara MihaiVirvara Buna ziua. In cadrul unui ansamblu rezidential recent construit, un teren de 1500 de mp este detinut de biserica ( in urma unei donatii). In jurul acelui ... (vezi toată discuția)