Mulțumesc mult pentru răspuns, soția și copilul au fost investigați la spital și au mers acasă, nu au necesitat alte îngrijiri medicale ! Îmi cer scuze ca nu am fost suficient de clar, nu am primit nici o contravenție, s-a întocmit un dosar penal pentru vătămare din culpă (mi s a spus ca aceasta este procedura indiferent de context) și mi s-a eliberat dovada de circulație pe 15 zile (care mi s-a spus ca o pot prelungi) agentul responsabil de caz mi-a spus de asemenea ca dorește clasarea dosarului cât mai repede și că nu o sa fiu invinut! Dar rămâne de văzut, urmează sa meargă soția sa dea o declarație, iar copilul fiind în tutela mea (dintr o alta relatie) mi s a spus ca va trebui sa meargă la IML deoarece eu fiind tutorele legal , dar și vinovat nu poate da declarație doar în prezenta mea! Cum ca nu doresc sa depună plângere împotriva mea! Deci în cazul asigurării rămâne sa îmi sustin/ contest decizia în fata asigurătorului? Mașina mea este dăuna totala , ma gândeam sa 9 dau unui centru de dezmembrări însă în cazul în care mai am ceva speranțe sa recuperez ceva o voi pastra
latka a scris:
Deci nu sunteti cu PV de contraventie, ci cu dosar penal. Nu ati precizat asta. Angajati-va avocat, daca ajungeti la faza de invinuit.
Deocamdata nu-si repara nimeni masinile pe asigurarea dvs. veti fi chemat de asigurator sa dati o declaratie (eventual telefonic). Sustineti-va cauza si declarati cine e vinovatul.