avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Newsletter - format text
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Newsletter - format text

Am o problema destul de mare in ceea ce priveste newsletter-ul dvs. In primele zile dupa ce m-am abonat, primeam newsletter-ul normal. Adica: acolo unde scria "citeste mai mult" sau "arata toate titlurile" era luminat si sa ma redirectiona la stirea respectiva. Acum nu mai este asa. Textul este inactiv si nu pot sa redirectionez spre stirea respectiva, deoarece aceste texte "citeste mai mult" sau "arata toate titlurile" nu mai sunt active. Sunt pur si simplu texte, exact ca in cazul in care nu as avea Java activata. Problema insa nu este Java, pentru ca si pe Internet Explorer si pe Netscape, browser-ul pe care il folosesc, am Java activata si alte newsletter de la alte site-uri sunt in ordine, adica am activate link-urile de redirectionare si pot citi stirile respective. Am ajuns la concluzia ca este vorba despre setarile pe care le fac pt a primi newsletter-ul. Cerinta mea este sa imi spuneti cum pot rezolva problema, pentru ca in acest caz, nu mai pot citi stirile primite. Trebuie sa caut articolul direct pe site. :-/

Alte discuții în legătură

Vizualizare dosar fiscal anaf mirelanicola.72 mirelanicola.72 Buna ziua! va solicit ajutorul in urmatoarea problema: ma loghez pe site-ul anaf cu certificatul digital, accesez aplicatia dosar fiscal, dar imi apare ... (vezi toată discuția)
De ce subiectele/articolele primite prin newsletter, si care ... SimonescuC SimonescuC De ce subiectele/articolele primite prin newsletter, si care sunt gratuite, nu le regasesc postate in sectiunea articole, submeniul acces gratuit? Regasesc ... (vezi toată discuția)
Vrei sa primesti zilnic newslettterul avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Constant, unii abonati ai newsletterului gratuit produs de Avocatnet.ro ne semnaleaza faptul ca se intampla sa primeasca cu intarziere newsletterul, sa il ... (vezi toată discuția)