avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum imi recuperez banii imprumutati? Am imprumutat ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum imi recuperez banii imprumutati? Am imprumutat cuiva 2000RON, ...

Cum imi recuperez banii imprumutati? Am imprumutat cuiva 2000RON, am mesajele in care mi-a cerut banii si banii au fost trimisi prin transfer bancar.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:07, 22 Iunie 2023

gi-jane2 a scris:

Il puteti da in judecata pt a obtine o hoarare, titlu executoriu, cu care veti merge apoi la un executor. Veti mai cheltui ceva bani cu judecata si executarea. Important e sa aiba venituri sau bunuri, ca altflel, nu luati nimic.

Stiu ca are o masina pe care voia sa o vanda si ca a mai lucrat in Germania, oare imi pot recupera banii? Si daca nu are (adica a vandut masina si acum nu lucreaza) nu va fi nevoit sa imi returneze deloc banii?
el nu are nicio nevoie sa va dea banii si nici nu va putea fi obligat/ executat silit, daca nu are nimic
Ultima modificare: Joi, 22 Iunie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani imprumutati, recuperare teodora2015 teodora2015 Cum pot sa obtin o suma de bani pe care am dat-o unei persoane si nu o pot recupera? (vezi toată discuția)
Bani împrumutați! Alexandru0312 Alexandru0312 Bani împrumutați! Buna ziua, Acum ceva timp am împrumutat o persoana cu suma de 500 lei. Împrumutul s-a facut prin transfer bancar, discutie ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune, abuz de încredere sau nimic ContSters345410 ContSters345410 Bună, am nevoie de sfatul vostru. Am împrumutat o persoană cu bani și nu pot să-i mai scot de la el. Este exact un an de zile când l-am împrumutat, am ... (vezi toată discuția)