avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie bani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie bani

un parinte poate dona sau oferi cadou unuia dintre copii o suma mai mare de bani?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:19, 6 Decembrie 2023
Se poată ataca donația prin transfer bancar către o persoană fizică.Eu am scris donație pe ING dar vreau sa ii recuperez că așa a fost vorba.Este vb de 2300€
Daca qti scris donatie, ce sa mai recuperati? Luati-va gandul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire gadaleangrigore@yahoo.com gadaleangrigore@yahoo.com Scuze daca gresesc, Tatal meu a decedat, a fost recasatorit si i-a facut sotiei o donatie de 1/2 din casa, gradina casa este mostenita dela bunici mei adica ... (vezi toată discuția)
Donatie Mihai488 Mihai488 Am in proprietate un apartament si ma gandesc sa il trec pe numele fiului, unic copil, pt a evita complicatii viitoare. In sensul ca o eventuala viitoare sotie ... (vezi toată discuția)
Dezmostenire. in ce termeni/exprimare trebuie facuta? anca_018 anca_018 Cind intr-un testament exista o formulare de genul \"sora mea sa nu aiba curaj sa atace testamentul ...\" se poate considera ca autorul testamentului a ... (vezi toată discuția)