avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Doresc sa deschid un fast-food care are ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Doresc sa deschid un fast-food care are vecini doar ...

Buna ziua! Doresc sa deschid un fast-food care are vecini doar stanga si dreapta. Spatiul este la curte. Intrebarea mea este daca am nevoie de acordul vecinilor pentru a functiona ca si fast-food? Si unde ma adresez in legatura cu evacuarea fumului si mirosului? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:00, 11 Iunie 2023
Aveti nevoie de un proiect de ventilatie intocmit de o firma autorizata legat de evacuarea si neutralizarea gazelor toxice.
Nu puteti obtine autorizatie de functionare de la primarie fara acordul scris al vecinilor dat in fata notarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Miros de fast food Claudiu333 Claudiu333 Buna seara am un spatiu cu destinatie fast food spatiul este spatiu comercial de la infiintarea blocului . Si am o problema cu un vecin pe subiectul miros . De ... (vezi toată discuția)
Cosul de fum la deschiderea un fast-food Headshot Headshot Buna ziua. As vrea sa imi deschid un fast-food. Locatia se afla intr-o zona de blocuri. Locatia este situata la parterul unu imobil,precizez ca nu este un bloc ... (vezi toată discuția)
Restaurant cu sistem de evacuare/hota zgomotoasa si mirosuri neplacute macgyverx86 macgyverx86 Buna ziua, Locuiesc la etajul patru, intr-un bloc de patru etaje. In cladirea invecinata (parter + etaj + mansarda), la aproximativ cinci metri departare ... (vezi toată discuția)