avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... definirea proprietatii comune in acordul de asociere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

definirea proprietatii comune in acordul de asociere

Buna ziua,
Multumim pentru ca ne dati o mana de ajutor atunci cind suntem in impas. Va doresc sanatate si toate cele bune. Acum as dori sa ma lamuriti intr-o problema. Am studiat si legea 114 a locuintei si legea 230 a asociatiilor, dar nu mi-e clar un lucru. Fatada unui condominiu (perimetrul exterior atit a unui balcon cit si a unui apartament) reprezinta proprietate comuna sau nu? As dori sa ma lamuresc intrucat trebuie sa definesc proprietatea comuna intru-un acord de asociere, iar la capitolul fatada sunt pareri diferite. Va multumesc.
Cu consideratie,
Maria
Cel mai recent răspuns: Presedintele , utilizator 16:41, 28 Ianuarie 2010
codul civil...capitol proprietatea
Excelent.
Acum separati proprietatea individula, cf. Cod Civil, si ramaneti cu proprietatea comuna!;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Culoarea balconului margareta_1980 margareta_1980 Doresc o alta culoare pentru interiorul balconului decat cea aleasa de locatarii blocului in care locuiesc.Insa administratorul se opune.Va rog sa ma sfatuiti ... (vezi toată discuția)
Proprietarul acoperisului balconului si aticurilor? Mihai SG Mihai SG Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc construit in 1967, are 8 etaje si inca se tine bine :), este genul de bloc cu balcoane de 11 m lungime. Terasa are la ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate romandorin romandorin -sunt proprietarul unui apartament la parterul unui bloc.am drept de proprietate sau folosinta asupra terenului din imediata vecinatate a apartamentului meu,la ... (vezi toată discuția)