avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, am un vecin căruia i-a murit pisica și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, am un vecin căruia i-a murit pisica și a găsit ...

Bună seara,am un vecin căruia i-a murit pisica și a găsit de cuviință că trebuie înmormântată în mica grădină de 0,5 m lățimea la o adâncime de câțiva cm . Vecinii au făcut gălăgie dar degeaba. Există legislație pentru așa spețe?? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:51, 13 Iunie 2023
Puteți face o sesizare scrisa la DSP sau DSV. relatând situația..
Sesizati oficial departamentul politia animalelor din cadrul politiei teritoriale sau autoritatea de sanatate veterinara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urlete, lătrături și altele asemenea noaptea: unde aș putea să mă adresez pentru un câine care deranjează în bloc? Onshop Onshop Buna ziua, Unde as putea sa ma adresez pentru un caine care deranjeaza in bloc? Urlete noaptea, latraturi noaptea si altele asemenea. Am incercat cu vorba ... (vezi toată discuția)
dețin un apartament de 3 camere într un bloc vechi ... Al.girl Al.girl Bună ziua! Dețin un apartament de 3 camere într un bloc vechi din sectorul 3, m-am mutat de câteva luni. Deasupra mea stau 3 persoane ( o bătrână de ... (vezi toată discuția)
Vecini cu probleme musatadela musatadela Buna ziua.Locuiesc intr o comuna la 8 km de oras,pe scurt la tara.Toata lumea are animalute la curte( o pisica, un catel, 2 gaini s.a) dar am un vecin recent ... (vezi toată discuția)