avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, am semnat un contract de munca pe perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, am semnat un contract de munca pe perioada nedeterminata ...

Bună ziua,am semnat un contract de munca pe perioada nedeterminata în data de 06.03.2023 cu perioada de proba de 90 de zile,cum se calculează sărbătorile legale din această perioadă ? Cind termin perioada de proba avind in vedere ca am avut și 8 zile de concediu medical și 5 zile de concediu de ingrijitor conform legii 283/2022 . Angajatorul vrea să prelungească perioada de proba cu toate aceste zile,...este legal ? Cui mă pot plânge ?...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:14, 13 Iunie 2023
Concediul medical suspenda perioada de proba ... deci aceasta se prelungeste cu numarul de zile de concediu medical.

Daca perioada de proba este stabilita in zile calendaristice, atunci in calculul ei intra si zilele de sarbatori legale.

Daca perioada de proba este stabilita in zile lucratoare, atunci in calculul ei nu va intra si zilele de sarbatori legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! unde pot face plangere sau ce organe abilitate trebuie ... Mire P Mire P Buna ziua! Unde pot face plangere sau ce organe abilitate trebuie sa anunt pentru nerespectarea contractului de munca? Baiatul meu este angajat la o ... (vezi toată discuția)
Incetare cim Daliborka Daliborka Buna seara, In cazul in care o persoana este angajata cu contract pe perioada determinata din data de 20.09.2017,cu o perioada de proba de 90 zile ... (vezi toată discuția)
Perioada proba loc de munca Lavinia200 Lavinia200 Buna ziua, In calculul perioadei de proba din cadrul unui CIM pe perioada nedeterminată, se iau sau nu in calcul zilele libere legale sau zilele de ... (vezi toată discuția)