avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua! As dori sa redobândesc cetatenia româna, ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua! As dori sa redobândesc cetatenia româna, la care ...

Buna ziua! As dori sa redobândesc cetatenia româna, la care a trebuit sa renunt in 1985 când am parasit România ca etnic german. Am cetatenie româna, sunt casatorita de 32 de ani cu un cetatean cu dubla cetatenie si am din 2022 un certificat de rezident in România. M-ar interesa un cabinet de avocatura care sa se ocupe de redobândirea cetateniei române. Mentionez ca nu locuiesc in Bucuresti. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 16:26, 14 Iunie 2023
Daca nu ati pierdut cetatenia din motive imputabile, se poate demara procedura de redobandire a cetateniei romane. Exista un opis al documentelor necesare si o procedura specifica. Putem discuta daca aveti nevoie de sprijin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie pasaport ilegal proces_ro proces_ro Unde se poate reclama eliberarea ilegala a unui pasaport romanesc pentru un cetatean strain? Persoana s-a nascut in Ro in 1956, a parasit ro in urma cu 35 ... (vezi toată discuția)
Naționalitate română și spaniolă andririsa andririsa Buna ziua. Situatia mea este urmatoarea: locuiesc in Spania de 12 ani iar in 2013 am solicitat si obtinut nationalitatea spaniola. La obtinerea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , sunt căsătorită cu un cetățean german de origine ... Rosiuta Adriana Rosiuta Adriana Bună ziua , Sunt căsătorită cu un cetățean German de origine română și prin căsătoria cu mine (eu am ambele cetățeni) dorește să-și recapete ... (vezi toată discuția)