avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Bună dimineața, dacă ma puteți ajuta...am o marca ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Bună dimineața, dacă ma puteți ajuta...am o marca inregistrata ...

Bună dimineața, dacă ma puteți ajuta...am o marca inregistrata și vreau sa scot culoarea de fond din imagine, pot fără sa mai merg la osim...??
Cel mai recent răspuns: Gabriel Ciurea , Avocat 09:21, 15 Iunie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Dacă marca a fost înregistrată cu culoarea de fond, modificarea mărcii nu se va putea face decât de OSIM - art. 30 alin. (4) și art. 37 din legea nr. 84/1998.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere provizorie o.s.i.m ContSters454104 ContSters454104 Va rog respectos sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac in continuare. AVIZ DE REFUZ PROVIZORIU AL CERERI m 201702820 Ca urmare a examinari de fond in conformitate ... (vezi toată discuția)
Problema de concurenta neloiala mysystore mysystore Buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie. Detin un magazin cu o sigla realizata personal distinctiva (inscriptie verbala compusa dintr-o sintagma si denumirea ... (vezi toată discuția)
Cum se contesta o decizie a osim? danamatea danamatea va rog sa-mi spuneti daca se poate ataca in vreun fel decizia comisiei Osim de respingere a cererii de inregistrare a unei marci? va multumesc! (vezi toată discuția)