avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Veniturile de completare peste indemnizatia de somaj ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Veniturile de completare peste indemnizatia de somaj se dau doar ...

Veniturile de completare peste indemnizatia de somaj se dau doar daca a fost vorba de concediere colectiva si numai pentru anumite sectoare de activiatate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 16 Iunie 2023
acordarea venitului lunar de completare, ca măsură de protecție socială de care beneficiază persoanele disponibilizate în baza unui plan de disponibilizare din cadrul operatorilor economici pentru care s-a aprobat acordarea ajutoarelor de stat pentru facilitarea închiderii minelor de cărbune necompetitive, prevăzute în anexa nr. 1 , respectiv persoanelor disponibilizate de la operatorii economici nominalizați în anexa nr. 2din OUG 69/2019.

Se acorda pentru concedierile colective în condițiile în care există un plan de disponibilizare aprobat potrivit prezentei ordonanțe de urgență.
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 16 Iunie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintarea sotrm eforie sud - ce putem face? silviu_n silviu_n Prin HG nr. 426/2013 se desfiinteaza Spitalul de Ortopedie, Traumatologie si Recuperare Medicala Eforie Sud, prin reorganizarea sa ca sectie exterioara a ... (vezi toată discuția)
Contract de munca- concedieri eliza100 eliza100 buna seara Vreau sa ma lamuriti in urmatoarea problema, Lucrez de 36 de ani intr-un institut de proiectari. In anul 2010 am absolvit un o facultate cu profil ... (vezi toată discuția)
Act aditional AndaNav AndaNav Buna ziua! Am urmatoarea intrebare: este legala emiterea unui act aditional la un CCM, dupa publicarea in MO a unei OUG? ... (vezi toată discuția)