avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna seara, As vrea sa intreb ce pot face in urmatoare ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna seara, As vrea sa intreb ce pot face in urmatoare situatie: ...

Buna seara,

As vrea sa intreb ce pot face in urmatoare situatie: am iesit dintr-un SRL prin vanzarea partilor sociale la valoarea nominala insa firma mai are de restituit creditari catre mine in cuantum de aprox. 100.000 euro. Dupa iesirea din firma, afacerea a luat-o in jos rau de tot si a fost constant pe minus. Am deschis proces pentru recuperarea sumelor creditate ca sa pot executa din bunuri insa intre timp actualii asociati au reusit sa gaseasca un cumparator caruia sa ii vanda bunurile, iar apoi sa isi recupereze ei creditarile. Cu siguranta pana cand se termina procesul nu voi mai avea ce sa execut din firma ca va fi goala si probabil spre radiere/insolventa/faliment. Exista vreo procedura sa pot contesta vanzarea bunurilor cat timp exista o suma in disputata pe rolul instantelor?
Ultima modificare: Vineri, 16 Iunie 2023
Prahoveanu112, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Ciurea , Avocat 10:00, 16 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

O soluție pare a fi acțiunea pauliană, prin care să fie declarată inopozabilă vânzarea bunurilor. Căutați un avocat căruia să îi explicați situația și să se uite peste înscrisuri, astfel încât să primiți o opinie temeinică.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl- ul la care sunt administrator a fost dat in judecata lbg4 lbg4 Buna ziua, SRL- ul la care sunt administrator a fost dat in judecata si am pierdut procesul, societatea fiind datoare persoanei fizice care a intentat ... (vezi toată discuția)
Ce-mi poate face banca daca nu mai pot sa achit creditul ? ionescu gabriela ionescu gabriela Sotul meu are un credit de nevoi personale in valoare de 5000 euro /10 ani. A platit aprox. 1000 euro+dobanda aferenta. Acum este in imposibilitate de plata. ... (vezi toată discuția)
Are revocarea pauliana a unui act de v-c efecte executorii sau doar constata inopozabilitatea? catinf catinf Are revocarea pauliana a unui act de v-c efecte executorii sau doar constata inopozabilitatea? Va rog sa raportati raspunsul la urmatorul caz ... (vezi toată discuția)