avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Mai pot deduce din chirie valoarea reparatiei la ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Mai pot deduce din chirie valoarea reparatiei la acoperisul casei ?

Mai pot deduce din chirie valoarea reparatiei la acoperisul casei daca:
- nu am contract de prestari servicii;
- am conversatia pe whatsapp cu firma din care reiese ca am facut o comanda scrisa a lucrarii pe un site din care am ales apoi firma respectiva pentru efectuarea lucrarii;
- am doar o foto a facturii completată de mana;
- plata am facut-o in alt cont bancar decat cel al SRL scris pe factură?

Mai am:
- foto chitanta scrisa tot de mana;
- foto deviz nesemnat, doar cu stampila SRL;
- conversatia cu firma din care rezulta că nu vrea sa imi lase documentele originale.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Iunie 2023
Daniela Geo, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 06:19, 18 Iunie 2023
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati minimum de date relevante
Verificati responsabil clauzele asumate in contractul de inchiriere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani platiti srl prin intimidare, fara contract servicii andrei123456778 andrei123456778 Buna seara! Am contactat o firma pentru reparatia acoperisului, a doua zi prezentandu-se la locatie niste indivizi care s-au apucat de reparatie fara a ... (vezi toată discuția)
Deviz de reparatii in regie proprie intocmit pentru firma de asigurari melaniaoros melaniaoros Buna dimineata. In luna iulie anul trecut, o cladire a firmei la care lucrez a fost inundata, fiind necesare interventii atat la utilajele care se aflau in ... (vezi toată discuția)
Contabilitate- documente courvoisier courvoisier Care sunt documentele pe care trebuie sa le primim de la o firma de constructii (SRL) care ne va efectua pentru asociatia de proprietari o lucrare importanta. ... (vezi toată discuția)