avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am trimis pe e-mail o adresa catre o institutie, iar ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am trimis pe e-mail o adresa catre o institutie, iar la mai bine ...

Am trimis pe e-mail o adresa catre o institutie, iar la mai bine de 55 de zile lucratoare, nu am nici macar numar de inregistrare pe respectiva adresa. Desi i-am contactat telefonic si pe Whatsapp pe unii angajati ai institutiei, tot nu mi-au eliberat un numar de inregistrare, de raspuns nici nu poate fi vorba. Am citit pe internet ca au un termen de 30 de zile lucratoare sa raspunda (cu extensie la 45), dar de la data inregistrarii adresei la registratura. Pot sa-i dau in judecata si sa-i oblig sa-mi elibereze numar de inregistrare si sa raspunda la adresa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:12, 24 Iunie 2023
Dvs ati sunat la compartimentul de relații cu publicul? Ei sunt în măsura sa va comunice nr de înregistrare.
Nu exista numar de inregistrare, adresa mea n-a trecut pe la registratura. Mi-a confirmat un alt angajat al primariei. Desi nici dupa ce au luat la cunostinta ca n-am numar de inregistrare, in Mai, pana azi tot nu s-au obosit sa imi atribuie si sa raspunda.

Cornel Vasile a scris:

Dvs ati sunat la compartimentul de relații cu publicul? Ei sunt în măsura sa va comunice nr de înregistrare.

Legea 554/2004
art.1
(1) Orice persoană care se consideră vătămată într-un drept al său ori într-un interes legitim, de către o autoritate publică, printr-un act administrativ sau prin nesoluționarea în termenul legal a unei cereri, se poate adresa instanței de contencios administrativ competente, pentru anularea actului, recunoașterea dreptului pretins sau a interesului legitim și reparare
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depasirea termenului legal de 30 zile popeasca popeasca Buna ziua! in data de 18 februarie am depus 3 sesizari la sediul Insectoratului General, avem numere de inregistrare. S-au implinit cele 30 de zile si nu ... (vezi toată discuția)
Sesizare la primarie fara raspuns iuliy iuliy Buna ziua. As dori sa aflu ce trebuie sa fac daca in urma unei sesizari depuse la primarie nu mi sa dat un raspuns. Mentionez ca a trecut 2 luni de la ... (vezi toată discuția)
Petiții mery50 mery50 Primăria sector 6, nu răspunde la petiție. Pot să merg în contencios judiciar? (vezi toată discuția)