avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere verificare camere supraveghere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere verificare camere supraveghere

Buna ziua!
Pot solicita verificarea camerelor de supraveghere dintr-o institutie publica? Eu NU lucrez acolo, dar un angajat imi imputeaza (neoficial) ca as fi intrat in biroul lui cat era plecat si i-as fi umblat in calculator (ceea ce nu s-a intamplat nicio secunda). Pot dovedi acest fals fara sa recurg la metode oficiale agresive? Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 18 Iunie 2023
popy aurelia, utilizator
Deci inteleg ca pot solicita accesul la imaginile inregistrate. Cum se procedeaza? Sau unde /la cine trebuie sa apelez sa ma ajute in acest demers? Multumesc!
Adresati-va cu o solicitare acelei instituții
Bine, multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca nominalizarea in procesul ... Lumyna Lumyna Buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca nominalizarea in procesul verbal al Adunarii Generale a persoanelor care au fost date in judecata de catre asociatie ... (vezi toată discuția)
Acces înregistrare audio-video examen obținere permis auto cat. b Instructor auto Mircea Crisan Instructor auto Mircea Crisan [i][b]În cazul în care acest subiect nu se află în categoria potrivită, rog un administrator al forumului să îl reîncadreze ... (vezi toată discuția)
Cartea de imobil se poate tine in format digital sau este obligatoriu ... ina2007 ina2007 Cartea de imobil se poate tine in format digital sau este obligatoriu in registru scris de mana? (vezi toată discuția)