avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua , am vandut o masina acum 1 an , scoasa de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua , am vandut o masina acum 1 an , scoasa de la Fiscal ...

Buna ziua , am vandut o masina acum 1 an , scoasa de la Fiscal , cumparatorul cetatean arab a disparut si masina a ramas la mine , el a folosit-o circa 4 luni in 2022 si nu a inregistrat masina la directia fiscala unde locuia , actele sunt pe numele meu si le am in posesie , ce pot face pentru a inscrie din nou la Directia taxe si impozite aceasta masina penumele meu ? Precizez ca acest cumparator a disparut ( probabil a plecat din tara ) . va multumesc .
Cel mai recent răspuns: dannymoga , utilizator 04:03, 23 Iunie 2023
Este necesar sa incheiati un document legal prin care actualul detinator=arabul disparut va tranzactioneaza dreptul de proprietate asupra bunului mobil
arabul nu mai exista , a disparut .ce pot face / el nu s-a prezentat la administratia fiscala si nici la politie niciodata , actele si masina sunt in posesia mea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , am vandut o masina anul trecut , am scos-o de la ... dannymoga dannymoga Buna ziua , am vandut o masina anul trecut , am scos-o de la Financiar , cumparatorul este arab , el nu a inscris masina la ServiciulTaxe si Impozite unde ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto giony18 giony18 Buna ziua, Am cumparat o masina recent, vanzatorul a cumparat-o la randul sau de la alta persoana, a incris-o la circa financiara,dar nu a schimbat talon ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe un autoturism vandut. forraistefan forraistefan Buna ziua , In decursul anului 2008 am accesat un credit de nevoi personale din care am cumparat un autoturism. Am platit creditul pana la sfarsitul anului ... (vezi toată discuția)