avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Va rog sa - mi spuneți dacă în cazul ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Va rog sa - mi spuneți dacă în cazul pensiei de ...

Buna ziua,
Va rog sa - mi spuneți dacă în cazul pensiei de urmaș ( soț decedat ) se poate pune poprire ptr datorii restante la IFN.
Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:50, 25 Iunie 2023
Se poate. Asta daca datoriile sunt ale dvs beneficiar al pensiei, nu ale decedatului .
Ultima modificare: Duminică, 25 Iunie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retineri din pensia de urmas ravecabot ravecabot Buna ziua Va rog sa mi spuneti daca in cazul decesului sotului (care avea o retinere pe pensie din pricina unui credit neachitat), retinerea se va face in ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru sotia supravietuitoare si pensia proprie mmus mmus Buna ziua, Bunicul meu a decedat in mai 2008. La data respectiva era pensionar, beneficiind de pensie la limita de varsta si de pensie CAP, bunica mea fiind ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas de veteran de ràzboi MIHAILSANDULESCU MIHAILSANDULESCU Bunà ziua, Am si eu douà intrebari, putin cam bizare dar totusi le pun. Atât eu cat si sotia suntem Cetàteni Români cu domiciliul în Franta de peste 30 ... (vezi toată discuția)