avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt calificat din curtea apartamentului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt calificat din curtea apartamentului

Bună ziua.
In data de 04 06 2023noaptea,un vecin a pătruns în curte și a furat cheile pe care soțul meu le pusese într-un loc ferit pentru a le avea la îndemână a doua zi deoarece erau multe, grele și îi era greu să le poarte cu dânsul.Trebuie să precizez că acțiunea se petrecea în curtea unui alt apartament proprietate a noastră decât cel în care locuim amândoi.Cu vecinul respectiv,,cadru MAI tânăr pensionar,suntem într-un litigiu mai vechi și a fost de mai multe ori violent la adresa noastră.
Toată acțiunea tipului s-a înregistrat pe camerele noastre video.Când fură.imaginea nu este foarte clară,dar se vede totuși că este dânsul ,apoi se vede traseul lui până când a intrat în holul apartamentului lui.
Când a ieșit din curtea mea sărind gardul de la mine la înca doi vecini, a ocolit blocul și a zvărlit cheile pe niște garaje vecine.Cheile sunt si acum acolo,probabil.Am depus plângere penală pentru furt calificat.Faptul că a zvârlit cheile l-am constatat după două săptămâni pe filmul înregistrării.
Intrebare::dacă se urcă cineva pe garaje și găsește cheile ,în ce condiții acest fapt poate fi probă în dosar? Până ajunge procurorul să dispună percheziția acolo,,,trec luni de zile și apoi dacă făptașul află s-ar putea să se urce dânsul și să le ia înaintea noastră.
Deci: cine poate fi martor credibil? Pe cine pot aduce să vadă ce se găsește? Poate un executor judecătoresc?sau o altă autoritate? Vă rog ajutați-mă,tipul ne terorizează de circa 18 luni,noi suntem în vârstă și bolnavi.
Vă mulțumesc
Ultima modificare: Duminică, 25 Iunie 2023
maiincolo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 21:20, 28 Iunie 2023
Este o camera normala dar se vede la circa 20 m foarte clar
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ziceați în prezentare că în momentul furtului imaginea nu este foarte clară, dar totuși ar fi Dansul. Câți metri sunt de la camera până la locul producerii faptei. De la acel loc pana la gard. Ce fel de gard este.? și ce distanta e de la gard până la holul de intrare al apartamentului Dansului? Și anchetatorii vor tine cont de acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! mama mea are un frate, iar părinții lor nu mai ... cyp80myr cyp80myr Bună ziua! Mama mea are un frate, iar părinții lor nu mai sunt în viață! După moartea bunicului meu(2005), bunica împreună cu fratele i-au cedat mamei ... (vezi toată discuția)
Proces granituire - furt GHMA GHMA Buna seara.Sunt in proces cu vecinii ptr ca gardul pe care l-au facut lau facut la mine in curte (granituire).Gardul pe care lau facut este foarte scurt cca ... (vezi toată discuția)
Când o persoană intră într-o curte de unde încearcă să sustragă bunuri, dar până la urmă le abandonează, este tentativă de furt sau tentativă de furt calificat prin violare de domiciliu? viorelv viorelv Dacă o persona intră impunând de o poarta care se deschide sor fiinf doar lipita într-o o curte de unde incearca sa sustragă bunuri dar până la urmă ... (vezi toată discuția)