avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineata eu nu sunt cununați cu soțul meu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineata eu nu sunt cununați cu soțul meu ,dar suntem ...

Bună dimineata eu nu sunt cununața cu soțul meu ,dar suntem în concubinaj de 30 ani ,el e într-o stare critica în spital,dacă doamne ferește se întâmplă să moara în spital,eu ii pot ridica ajutorul de înmormântare și dacă pot sa îl ridic din spital de la morga ,vă mulțumesc mult o zi placuta
Ultima modificare: Luni, 26 Iunie 2023
Alyflorentino10, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:40, 26 Iunie 2023
Daca nu are rude care sa il ridice, il puteti ridica si ajutorul îl luati dupa cheltuiala ca va duceti cu facturi sa vi-l dea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat va rog frumos monica38 monica38 Fratele meu a decedat in 13 martie anul acesta, a trait in concubinaj 20 de ani cu o doamna. In 05.01.2010 a primit decizia de pensi pe caz de boala, iar pe ... (vezi toată discuția)
Deces bun prieten, ajutati-ma cu un sfat, nu il putem ridica de la morga! tinatinatina tinatinatina Buna ziua,in urma unui infarct un bun prieten a decedat ,la reanimare.El este divortat de multi ani ,iar cu respectiva doamna are o fata acum in varsta de 29 ... (vezi toată discuția)
Pot primi ajutor de deces? Mln1 Mln1 Am inmormantat un vecin care nu avea nici o ruda și nici un venit. Am mers la primărie ,au facut o anchetă socială și mi-au dat acord scris ca ma ... (vezi toată discuția)