avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum pot sa cumpăr locuință sociala în care stau de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum pot sa cumpăr locuință sociala în care stau de 20 de ...

Cum pot sa cumpăr locuință sociala în care stau de 20 de ani și în care am făcut investiții?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:01, 27 Iunie 2023
Din art. 47 din Legea locuinţei 114/1996 reiese că , locuințele sociale nu pot fi vândute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinte sociale ga67bi@yahoo.com ga67bi@yahoo.com Daca doresc sa cumpar locuinta in care sunt chirias de peste 15 ani si este locuinta sociala unde trebuie sa apelez si ce trebuie sa fac (vezi toată discuția)
Buna ziua am cumpărat prin vanzare cumpărare o locuință la ... Ursu georgiana Ursu georgiana Buna ziua am cumpărat prin vanzare cumpărare o locuință la un demisol în contract scrie boxa locuibila are toate utilitățile în ea arata ca o ... (vezi toată discuția)
Locuinta de serviciu o pot cumpara? the mark the mark Daca detin un teren ptr constructia unei case(am doar gard,apa si curent) in localitatea unde am o locuinta de serviciu,pot sa-mi cumpar aceasta locuinta?va ... (vezi toată discuția)