avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua as dori sa știu și eu cat costă un test ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua as dori sa știu și eu cat costă un test ADN la 4 ...

Buna ziua as dori sa știu și eu cat costă un test ADN la 4 Persoane la Mina Minovici
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:05, 28 Iunie 2023
Tesul ADN de catre institutul de medicina legala Mina Minovici se poate realiza numai cu dispozitia autoritatilor, cu trimitere de la instanta de judecata
Trebiie sa faceti programare
Pentru prelevare probe biologice trebuie sa va prezentati cu minorul si tatal ,
Ambele teste costa 2800 lei,rezultatul se elibereaza in circa 45 de ile functie de urgenta probei si de bagajul d eactivitate al institutiei
Puteti face programare contactand IML Mina Minovici Secretariat ADN: 031 423 0718

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat costa un test adn la mina minovici? Antonyo58 Antonyo58 Buna seara ! Am si eu o nelamurire .. cat costa un test ADN la mina minovici ? Si daca trebuie SA ti faci programare inainte. Aaa si in cat timp iti da ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am și eu o întrebare cat costă un test de paternitate ... Azaleea28 Azaleea28 Buna ziua ! Am și eu o întrebare cat costă un test de paternitate la Mina Minovici? (vezi toată discuția)
Test de paternitate tata fiica Ghipsa Ghipsa Tatăl cere un test de paternitate cat costa cel mai ieftin va rugam sa ne ziceți și unde se face este ai la domociliu (vezi toată discuția)