avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cat costa un test ADN la mina minovici?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cat costa un test ADN la mina minovici?

Buna seara ! Am si eu o nelamurire .. cat costa un test ADN la mina minovici ? Si daca trebuie SA ti faci programare inainte. Aaa si in cat timp iti da rezultatul . Va multumesc . Este foarte important pentru mine.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:40, 26 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Se face doar cu trimitere de la instanta, dupa ce vine solicitarea te programeaza ei cand sa mergi cu copilul si tatal.
Ambele teste costa 2800 lei
Rezultate in circa 45 de zile
Si de exemplu daca eu ma duc cu " presupusul " tata acolo nu se poate face ? Adica fata trimitere de la instanta si asa mai departe ...

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Se face doar cu trimitere de la instanta, dupa ce vine solicitarea te programeaza ei cand sa mergi cu copilul si tatal.
Ambele teste costa 2800 lei
Rezultate in circa 45 de zile

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Secretariat ADN: 031 423 0718
intrebati si dvs direct la sursa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua as dori sa știu și eu cat costă un test adn la 4 ... George Dana Voicu George Dana Voicu Buna ziua as dori sa știu și eu cat costă un test ADN la 4 Persoane la Mina Minovici (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am și eu o întrebare cat costă un test de paternitate ... Azaleea28 Azaleea28 Buna ziua ! Am și eu o întrebare cat costă un test de paternitate la Mina Minovici? (vezi toată discuția)
Test de paternitate iul76ian iul76ian stie cineva sigur cat costa un test de paternitate?????? am intrebat 50 de oameni pana acum si nu am primit doua raspunsuri la fel (vezi toată discuția)