avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Este kegal folosirea unui cont colector pentru plata ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Este kegal folosirea unui cont colector pentru plata facturilor ...

Este legal folosirea unui cont colector pentru plata facturilor la asociatiile de proprietari ?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iunie 2023
Dan F, utilizator
Cel mai recent răspuns: Roza M , utilizator 05:00, 24 Octombrie 2024
Multumesc
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
@Dan F
Sunteti sigur ca se fac plati in contul colector al firmei de administrare?
Poate se fac plati cu cardul prin Blocmanager si lunar sau cum s-a convenit, in functie de volumul incasarilor, se vireaza in contul asociatie.
Ultima modificare: Joi, 29 Iunie 2023
elenazan, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca nu stiti despre ce este vorba. Mai mult ca sigur, administratorul foloseste programul bloc-manager. Acolo se pot face plati, in acel cont colector, de catre cei care nu ajung la incasari. Banii aia se pot transfera in contul bancar si de acolo sa se faca platile facturilor, sau se pot plati facturile direct din contul colector. Amandoua variantele sunt ok.
De ce va deranjeaza?
Am fost somati de Apa Nova ca nu am platit ultimile 2 facturi si vom fi executati.

Presedintele asociatiei a confirmat ca firma de administratie nu are bani. Nu e motiv de deranj ?
Pai nu are nicio legatura cu ce ati intrebat initial.
Nu firma de administrare nu are bani...ca nu sunt banii firmei...asociatia de proprietari nu are bani!
Poate nu sunt bani din cauza restantierilor...
Presedintele trebuie sa afle care este cauza neplatii...

Dan F a scris:

Am fost somati de Apa Nova ca nu am platit ultimile 2 facturi si vom fi executati.

Presedintele asociatiei a confirmat ca firma de administratie nu are bani. Nu e motiv de deranj ?

Alte discuții în legătură

Contabilitate administrae bloc pintersonmarina@yahoo.com pintersonmarina@yahoo.com Firma de administrare bloc pune in contul personal numit cont colector incasarile in numerar si incasarile online. Din acest cont colector plateste facturile ... (vezi toată discuția)
Plata online cu cardul a cotelor de intretinere mihaipascu mihaipascu As dori sa va intreb, pe cei mai avizati, ce parere aveti de plata intretinerii cu cardul pe diverse siteuri ale unor firme sau programe de contabilitate. ... (vezi toată discuția)
Buna seara! asociatia de proprietari al carei presedinte sunt ... aurelia2 aurelia2 Buna seara! Asociatia de proprietari al carei presedinte sunt de cateva luni, intentioneaza sa schimbe banca, din cauza comisioanelor mari percepute. Cu ... (vezi toată discuția)