avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Absolventii de scoala postliceala -tehnica ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Absolventii de scoala postliceala -tehnica dentara ...

Buna ziua.
Absolventii de scoala postliceala -tehnica dentara nu figureaza in legea 153 cu studii postliceale…ca si asistentii medicali .ci cu studii liceale…practic ei nu exista.
Imi puteti spune ce reprezinta acel coeficient corespunzator fiecarei meseri din legea 153?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:16, 11 August 2023
Buna ziua, îmi spuneți va rog unde ați făcut postliceala-tehnica dentare?
De ceva timp tot caut și nu găsesc.
Mulțumesc!
Ce căutați și nu gasiti?
O școală postliceala sa aibă profil de tehnica dentara.

Cornel Vasile a scris:

Ce căutați și nu gasiti?

Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare contract pe perioadă determinată în contract pe perioadă nedeterminată la bibliotecar ContSters371241 ContSters371241 Bună ziua! Acum doi ani am dat concurs pentru ocuparea postului de bibliotecar la o şcoală gimnazială si am ocupat postul dar pentru că studiile avute ... (vezi toată discuția)
Doresc să primesc un răspuns la modificarea art.196^1-(3) din legea nr.95/2006 (modificare adusă de legea nr. 358/2013) truscadumitru truscadumitru Subsemnata TRUŞCĂ Ludmila cu domiciliul în Craiova , bvd. Dacia nr. 65, bl.46, sc1, ap.1 angajată în sistemul public de sănătate, doresc să primesc un ... (vezi toată discuția)
Studii medii folie folie Buna ziua. as dori si eu sa va adresez o intrebare cu privire la studii!Am terminat liceul fara diploma de bac, apoi am urmat scoala postliceeala cu diploma . ... (vezi toată discuția)