Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Onela maria	                   

Bună ziua! Dacă am studii postuniversitare  de biblioteconomie postul meu de bibliotecar cu studii medii poate sa fie transformat în bibliotecar cu studii ... (vezi toată discuția)
	                    Onela maria	                   

Bună ziua! Dacă am studii postuniversitare  de biblioteconomie postul meu de bibliotecar cu studii medii poate sa fie transformat în bibliotecar cu studii ... (vezi toată discuția)

corina78	                   

Vă rog să mă ajutaţi în clarificarea unui aspect legat de încadrarea unui bibliotecar. Se poate încadra pe postul de bibliotecar SSD un absolvent al ... (vezi toată discuția)
	                    corina78	                   

Vă rog să mă ajutaţi în clarificarea unui aspect legat de încadrarea unui bibliotecar. Se poate încadra pe postul de bibliotecar SSD un absolvent al ... (vezi toată discuția)

David-Andrei	                   

Buna seara,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la urmatoarea situatie:
-o persoana absolventa a Facultatii de Litere (licenta+masterat) urmeaza un ... (vezi toată discuția)
	                    David-Andrei	                   

Buna seara,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la urmatoarea situatie:
-o persoana absolventa a Facultatii de Litere (licenta+masterat) urmeaza un ... (vezi toată discuția)