avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintare copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintare copil

Buna.
Am o problema sper sa am puteti ajuta.Am trait in concubinaj cu cineva mai multi ani din care a rezultat un baietel,care acum are 5 ani,locuieste cu mine,tatal nu il viziteaza ,nu mi-a paltit niciodata pensie alimentara.problema este ca doresc sa ma mut in Ungaria deoarece urmeaza sa ma casatoresc cu cineva de acolo si sunt si insarcinata.Ce demersuri trebuie sa fac sa nu mai trebuieasca sa vin in fiecare an sa ma rog de tatal copilului pentru a-mi semna imputernicirea de a scoate copilul din tara?
Va multumesc inaintat:)
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Salageanu Elena , Avocat 15:14, 29 Ianuarie 2010
Angajati un avocat sa va reprezinte.Mama nu poate pune concluzii la judecatoreie, ci doar angaja un avocat
Este foarte bun sfatul colegei mele, intru-cat, mama este mai valoroasa ca martor,deci va recomand si eu sa angajati un avocat, care va sta in instanta in locul dvs , deci nu va trebui sa fiti la fiecare termen de judedcata in sala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare sara reis sara reis Buna seara am o antrebare pentru incredintare copil mamei .Minorul e rezultat dintr-un concubinaj tatal nu sa interesat de copil si nici pensie alimentara nu ... (vezi toată discuția)
Program de vizita minor cu posibilitatea de a lua minorul in strainatate! am_o_intrebare am_o_intrebare salut! Speta simpla........Relatie de concubinaj.......rezulta un copil. Minorul a fost recunoscut de tata iar in prezent are 4-5 ani.Tatal locuieste si ... (vezi toată discuția)
Renuntar la custodie florina1978 florina1978 fostul meu sot vrea sa renunte la custodia fiicei noastre in favoarea mea.cum putem face fara sa ajungen in judecata?multumesc. (vezi toată discuția)