avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Retur produs comandat online si platit
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Retur produs comandat online si platit

Buna seara!
Va rog sa imi spuneti cum ar fi cel mai bine de procedat in situatia urmatoare:
Am comandat online un telefon pe site-ul quickmobile.ro, fara a verifica recenziile cumparatorilor.
Am platit cu cardul de rate fara dobanda.
Coletul este preluat de curier si se afla in expediere.
Dupa citirea recenziilor despre aceasta firma, nu mai doresc produsul si vreau sa imi recuperez banii.
Ar fi mai bine sa refuz din start primirea coletului si sa sesizez firma prin formular retur sau sa receptionez coletul si sa completez formularul ulterior?
Intreb pentru ca multi clienti se plang ca li s-a refuzat returul sau li s-au retinut bani pentru deteriorare produs/ambalaj desi doar au desfacut cutia.Eu as vrea ca totul sa ramana intact si in acelasi timp sa scurtez timpul de retur.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Verificare continut colet cu produs comandat online dara3923 dara3923 Vreau sa stiu daca la primirea unui obiect comandat online am dreptul de a verifica continutul coletului. Nu e prima oara cand primesc produse comandate online ... (vezi toată discuția)
Dreptul de retur al unui produs defect cristiulian cristiulian Buna ziua, Am o nelamurire in privinta unei comenzi facuta cu ceva timp in urma, la distanta. Dupa o prealabila consultare telefonica si citirea ... (vezi toată discuția)
Neatentia consumatorului (?), nesimtirea comerciantului atentielaneatentie19 atentielaneatentie19 Buna seara tuturor membrilor comunitatii, o intamplare recenta, a doua pentru mine in acest \"domeniu\", ma face sa postez aici pentru a va cere ajutorul ... (vezi toată discuția)