avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Care este data de la care începe a curge termenul de ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Care este data de la care începe a curge termenul de prescripție ...

Care este data de la care începe a curge termenul de prescripție pentru o sumă stabilită de judecătorul sindic, ca urmare a atragerii răspunderii materiale/patrimoniale a administatorului care se face vinovat de insolvența unei persoane juridice, sentința fiind pusă în executare de ANAF?

Alte discuții în legătură

Executare silita vio c vio c in baza legii nr. 85/2006 privind insolventa se atrage raspunderea materiala a fostului administrator. sentinta privind atragerea raspunderii, pronuntata de ... (vezi toată discuția)
Actiune raspundere patrimoniala art.138!!!!!! germanu germanu Buna ziua!Am o problema....am avut un srl ,eu fiind administrator. Finantele au cerut insolventa...a fost numit lichidator reprezentantul Finantelor...prin ... (vezi toată discuția)
Insolventa, atragerea raspunderii danutsim danutsim Buna ziua.In anul 2011 am avut probleme cu firma din cauza crizei.Am inceput procedura insolventei in speranta ca o pot redresa.Din anumite motive nu am putut ... (vezi toată discuția)