avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua!După ce procesul s-a terminat cu decizie ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua!După ce procesul s-a terminat cu decizie definitivă ...

Bună ziua!După ce procesul s-a terminat cu decizie definitivă de condamnare penală cu închisoare dar cu suspendare cu supraveghere 3 ani și munca în folosul comunității ,ce face condamnatul?Așteaptă înștiințare de la poliție?Se duce de capul lui la secție,la probațiune?Plus ca trebuie sa plătească cheltuieli juridice.Va mulțumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De principiu o sa fiti contactat de serviciul de probatiune, dar puteti merge si dvs sa va interesati acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis! pricobs_tm pricobs_tm Buna ziua. Am si eu o intrebare: Am facut prostia de a conduce fara permis si am fost prins iar ca si pedeapsa am primit 30 de zile in folosul comunitatii si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! tatal meu a fost condamnat la inchisoare cu suspendare ... adrian.postolache adrian.postolache buna ziua! Tatal meu a fost condamnat la inchisoare cu suspendare timp de 6 luni, cu plata cheltuielilor avansate de stat in valoare de 900 de lei si munca in ... (vezi toată discuția)
Antecedente penale si profesia de executor judecatoresc. Akodios Akodios Bună ziua, dacă mă poate ajuta cineva cu următoarea nelămurire. Aș vrea ca după terminarea studiilor, adică după terminarea facultății (drept), să ... (vezi toată discuția)