avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Scutire taxa de timpru 2023
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Scutire taxa de timpru 2023

Scutire taxa de timpru 2023
Va salut cu respect!
As dori sa stiu de la dumneavoastra care este suma de la care o persoana poate beneficia de ajutor public judiciar.
In OUG 51/2008 se face vorbire de 500 de lei. Dar au trecut 15 ani. Suma nu a mai fost actualizata?
Si mai intreb tot aici, ca sa nu fac alt topic, taxa judiciara pentru stabilirea calitatii de coproprietar a ramas 50 de lei?
Va multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:59, 21 Mai 2025
nu, a celor cu care locuieste si cu care se gospodareste

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar Cora Diana Cora Diana Cat m-ar costa sa deschid o actiune de partaj judiciar la un imobil in valoare de 600000 lei, in conditiile in care detin 1/24 cota parte? Taxele se impart sau ... (vezi toată discuția)
Partaj creditor intrebarejuridica intrebarejuridica Partajul cerut de creditor este scutit de taxa de timbru ? (vezi toată discuția)
Calculare taxa de timbru partaj Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Pentru o valoare de 234 200 lei valoarea totală a bunurilor de partajat eu am calculat 3 % taxa de timbru cam 7000 lei. De la Judecătoria Focşani mi se ... (vezi toată discuția)