avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua! Fiul meu de 16 ani călătorește în ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua! Fiul meu de 16 ani călătorește în Spania la o ...

Bună ziua! Fiul meu de 16 ani călătorește în Spania la o mătușă. Pentru ieșire din tara avem plătită taxa de însoțitor de bord la Tarom. Din Spania în România poate veni cu orice companie fără însoțitor ? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Calatorie spre romania minor neinsotit giuliaester15 giuliaester15 Buna, Am si eu o intrebare. Sora mea are 16 ani si momentan se afla in Anglia. Daca vrea sa calatoreasca in Romania este necesar sa fie insotita de un ... (vezi toată discuția)
Acte necesare iesire din tara minor! Andyandy22 Andyandy22 Salut, am 17 ani si as vrea sa stiu exact ce acte imi trebuiesc pentru a pleca din tara timp de 2 saptamani. Stiu doar ca imi trebuie procura de la ambii ... (vezi toată discuția)
Trebuie insotitor de bord pt minor cetatean spaniol? ancamol14 ancamol14 un minor de 16 ani care locuieste de multi ani cu mama in Spania, si care are toate actele spaniole(certif. de nastere, buletin..)poate veni in Romania cu ... (vezi toată discuția)