avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Angajatorul (SRL) m-a anuntat ca isi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Angajatorul (SRL) m-a anuntat ca isi schimba banca ...

Buna ziua,
Angajatorul (SRL) m-a anuntat ca isi schimba banca de unde va plati salariile. Mi-a transmis ca este obligatoriu pentru toti angajatii sa-si deschida conturi la noua banca, deoarece pentru vechea banca nemaifiind conventie de salarii activa.
Specific ca bancile sunt din Romania si plata se efectueaza in RON.
Am fost la banca unde incasez salariul in prezent si acestia mi-au transmis ca nu se schimba cu nimic relatiile cu mine. atat timp cat pe plati scrie salariu/avans., raman aceleasi avantaje ca si pana acum.
La angajare mi s-a specificat banca unde voi incasa salariul, ramand aceeasi de 7 ani pana in prezent.
Va rog sa-mi transmiteti daca sunt obligat sa-mi deschid cont la banca specificata de angajator pentru incasarea salariului sau acesta poate plati in continuare salariul la banca unde am cont acum.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 10:35, 4 Iulie 2023
Nu sunteti obligat sa va schimbati furnizorul bancar si nu va poate obliga nimeni sa faceti asta.
Ultima modificare: Marți, 4 Iulie 2023
Mihail Croitoru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate carduri salarii accexpert accexpert As dori sa deschid un subiect cred eu putin controversat. Obligativitatea deschiderii unui cont bancar (cu card atasat) la schimbarea locului de munca intr-o ... (vezi toată discuția)
Sunt permise mai multe conturi bancare pt un srl ? (srl in activitati portaluri web ) newbieceo newbieceo Am deschis SRL si am nevoie de cont bancar . Din moment ce stiu ca pot schimba banca SRL-ului dupa cum consider, intrebarea mea este : Pot sa am mai mult ... (vezi toată discuția)
Daca am deschis un srl sunt obligat sa am cont bancar pe firma? paul_sonea paul_sonea Daca am deschis un SRL sunt obligat sa am cont bancar pe firma sau pot folosi unul din conturile personale. De exemplu, al sotiei care este si ea ... (vezi toată discuția)