avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am moștenit o casa plus teren pe o strada ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am moștenit o casa plus teren pe o strada care a ...

Buna ziua. Am moștenit o casa plus teren pe o strada care a fost revendicata și câștigată, și montat un gard. Eu nu am alta intrare, doar pe acea strada, Intrarea Dragomirna 2 A. Nu am încă Nr Postal. Cum pot sa îl obțin? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Ciurea , Avocat 11:24, 5 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Pentru a obține numărul poștal trebuie să faceți o cerere la Primărie, pe care o depuneți împreună cu actele privind dreptul de proprietate asupra imobilului: act de proprietate, extras CF, certificat de atestare fiscală etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare plata impozit pe teren Georgiana Constantin Georgiana Constantin Am o speta mai complicata si sper sa fie cineva pe aici cu o idee luminata: e vorba de un teren dobandit prin certificat de mostenitor, cu o adresa incompleta ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor pe un teren care nu are cf Josephine2016 Josephine2016 Am primit recent de la notar certificatul de mostenitor pentru 8 terenuri inscrise toate in titlul de proprietate al tatalui meu. Constat ca doar 4 sunt ... (vezi toată discuția)
Sediul social documente andra-celia andra-celia Bună ziua, doresc să deschid o firmă, cu sediul social într-un imobil deținut de bunica mea. Problema este că în actele pe care le deține, atât în ... (vezi toată discuția)