raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

Ar fi vreo forma de donație, inatacabila?
Menționez ca, la desfacerea primei căsătorii, soțul meu nu a luat nimic material cu el.
 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Ionut.ion 
	    	Utilizator

Ionut.ion 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 swann_cta	                   

Buna seara.Parinti mei au fost casatoriti ,iar dupa 7 ani au divortat ,in timpul casatoriei au cumparat o garsoniera pe numele amandurora ,dupa despartire nu ... (vezi toată discuția)
	                    swann_cta	                   

Buna seara.Parinti mei au fost casatoriti ,iar dupa 7 ani au divortat ,in timpul casatoriei au cumparat o garsoniera pe numele amandurora ,dupa despartire nu ... (vezi toată discuția)

ContSters359971	                   

Sunt divortat si recasatorit. As vrea sa donez partea mea din apartament copilului major din prima casatorie. Mai intai trebuie facut partajul sau pot face ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters359971	                   

Sunt divortat si recasatorit. As vrea sa donez partea mea din apartament copilului major din prima casatorie. Mai intai trebuie facut partajul sau pot face ... (vezi toată discuția)

cami250786	                   

Buna ziua,
O prietena apropiata are sotul bolnav de cancer in stadiul 4 si au in proprietate impreuna un apartament , o garsoniera si o masina.Mama sotului ... (vezi toată discuția)
	                    cami250786	                   

Buna ziua,
O prietena apropiata are sotul bolnav de cancer in stadiul 4 si au in proprietate impreuna un apartament , o garsoniera si o masina.Mama sotului ... (vezi toată discuția)