avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua. Doresc sa construiesc o cabana din lemn pe ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua. Doresc sa construiesc o cabana din lemn pe un teren ...

Buna ziua. Doresc sa construiesc o cabana din lemn pe un teren ce figureaza padure si extravilan cu lungimea de 160m si latimea de 10m. Utilitatile(apa, curent) sunt la razor. Ce posibilitati am si care este procedura?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:52, 10 Iulie 2023
Raspuns concret va poate oferi serviciul urbanism din primaria locala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire cristian70 cristian70 detin un teren arabil agricol in extravilan si doresc sa-mi construiesc o cabana din material lemnos provizorie pentru locuit.cum trebuie procedat in acest ... (vezi toată discuția)
Pot construi casa sau nu , pe un astfel de teren ? nalexandru30 nalexandru30 Buna ziua! Sunt pe punctul de a achizitiona un teren , in Bucuresti.Am mai multe probleme care ma nelamuresc si anume: 1.Terenul nu are utilitati (apa, ... (vezi toată discuția)
Caut un teren care să se încadreze în bugetul meu dar ce am găsit e teren agricol, însă într-o zonă în continuă dezvoltare. ce părere aveți, se poate construi? Andreea cip Andreea cip Buna seara..caut urgent un spatiu sa incep o casa si am gasit..pentru bugetul meu..dar am citit pe net si se poate sa nu pot construi..terenul este ... (vezi toată discuția)