avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plata cheltuielilor de judecata avansate de stat in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plata cheltuielilor de judecata avansate de stat in penal

buna ziua, as dori o lamurire. Intr-un proces penal in prima instanta am fost comdamnata la amenda penala si obligata sa platesc 465 lei cheltuieli judiciare avansate de stat. Am facut apel, mi l-a admis in parte si cheltuieile din apel au ramas in sarcina statului. Eu trebuie sa platesc cei 465 lei din prima instanta ? sau nu ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 13:31, 10 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Justificare "cheltuieli judiciare avansate de stat" in procesul penal . nimar nimar Buna seara, Va rog sa ma \"luminati\" in privinta cheltuielilor judiciare avansate de catre stat prin rechizitoriul Parchetului intr-un proces penal : - ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judecata inaintate de stat Lulica Lulica Buna ziua Intr-un proces penal prima instanta a decis in sarcina inculpatilor plata unor cheltuieli judiciare inaintate de stat. Decizia primei instante a ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare avansate de stat ellygheorg ellygheorg doresc sa stiu cum stabileste instanta cuantumul cheltuielilor judiciare , care sunt criteriile avute in vedere( sunt cuprinse in vreun regulament accesibil ... (vezi toată discuția)