avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Banca plateste rata la IFN fara a fi bani in contul ...
Discuție deschisă în Executare silită

Banca plateste rata la IFN fara a fi bani in contul personal

Buna ziua ,

Va rog sa ma ajutati cu o clarificare pe urmatorul subiect :

Am un credit IFN la care am o intarziere la plata de 5 zile.
Astazi acest IFN a incercat sa recupereze rata lunara direct din contul in lei deschis la banca unde mi s-a livrat creditul initial. .

In contul in lei de la banca aveam 0,50 lei, deci fonduri insuficiente , si cu toate acestea banca a platit catre IFN suma solicitata ,de acesta .
Astfel , in cont apar pe negativ cu suma platita de catre banca catre IFN , desi repet , NU EXISTAU BANI IN CONT !

Fac precizarea ca nu este instituita poprire pe veniturile mele, si IFN-ul nu are incuviintare pentru instituirea executarii silite., repet am o intarziere la plata de 5 zile..

INTREBARE

Este corect ca banca sa plateasca un comerciant in conditiile in care debitorul nu are bani in cont ( practic banca plateste din fonduri proprii , sperand in recuperarea viitoare a banilor de la clientul sau ) si nici nu exista incuviintarea executarii silite ?
in plus nu exista un acord intre mine , client , si banca ca aceasta sa imi plateasca in avans anumite datorii in conditiile in care nu exista bani in contul personal .

Astept cu mult interes raspunsul dvs!
VA multumesc !

Alte discuții în legătură

Angajatorul poate amana instituirea popririi salariale pana cand executorul trimite toate documentele stabilite prin lege znicolae9 znicolae9 Buna ziua , Suntem o mica firma recent infiintata ,care se confrunta cu o problema legata de instituirea unei popriri salariale. In fapt, am primit din ... (vezi toată discuția)
Executare silita ilegala sau nu? MariaB24 MariaB24 Buna ziua, Am o problema la care as dori un sfat de la o persoana specializata. In anul 2008 am luat un credit de nevoi personale de la un IFN, suma era de ... (vezi toată discuția)
Contract anonim_71 anonim_71 Contractul de credit intre banca si client constituie titlu executoriu ? Daca da la ce se refera? Un IFN sau o banca sau o companie de telefonie mobila poate ... (vezi toată discuția)