avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Mătușa mea a primit o sulta intr-un cont ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Mătușa mea a primit o sulta intr-un cont bancar. ...

Bună ziua.

Mătușa mea a primit o sulta intr-un cont bancar. Având probleme de sănătate nu poate sa meargă sa dea declarații notariala ca a primit banii.

Am trimis extras de cont celui care ne-a achitat sulta dar din păcate ne-a spus ca nu este suficient extrasul și ca urmează sa ne dea în judecata.

Mătușa este din alt oraș și nu o sa se posta prezenta la proces.

Îmi puteți spune dacă o sa fie nevoie sa se prezinte mătușa la proces sau judecătorul va da o hotărâte în care sa se constate ca sulta a fost achitată.

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:07, 11 Iulie 2023
Sunt notari care se deplaseaza la domiciliu .
Ca trimite intampinare la proces că sulta e achitata si nu mai are pretentii. Nu se va prezenta la proces
Mergeti sa cautati notar sa vina la domiciliul ei.
Notarii sunt obligati sa facă acest serviciu.

Este absurd sa fie un proces din acest motiv și sa plătească și vreo 3000-4000 lei din acest motiv.

București 2023
Ultima modificare: Marți, 11 Iulie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitati de plata yulianus yulianus buna ziua, As dori sa stiu si eu care sunt modalitatile de plata a unei sulte(rezultate din proces civiL iesire din indiviziune) mentionez ca am de platit ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! va rog, am o intrebare în legătură cu sulta pe ... Isabela Stefanita Isabela Stefanita Bună ziua! Va rog, am o intrebare în legătură cu sulta pe care eu și sora mea în calitate de parate, trebuie să o achitam în urma unei hotărâri ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un apartament de la o firma in 2016. am achitat creditul ... vecinulsuparat vecinulsuparat Am cumparat un apartament de la o firma in 2016. Am achitat creditul acum si as vrea sa vand apartamentul. Am contactat un notar si imi solicita extrasul de ... (vezi toată discuția)