avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! În timpul concediului medical am dreptul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! În timpul concediului medical am dreptul să susțin ...

Bună ziua! În timpul concediului medical am dreptul să susțin proba teoretică și pe cea scrisă pentru obținerea atestatului de profesor de legislație rutieră?
Cel mai recent răspuns: Sebbastttian , utilizator 17:59, 11 Iulie 2023
Aveti dreptul să susțineti proba teoretică și pe cea scrisă pentru obținerea atestatului de profesor de legislație rutieră.
Vă mulțumesc! O zi frumoasă!

Cornel Vasile a scris:

Aveti dreptul să susțineti proba teoretică și pe cea scrisă pentru obținerea atestatului de profesor de legislație rutieră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat profesional transport marfa corina78 corina78 Buna seara, Va rog sa ma ajutati in lamurirea unei situatii pe care eu nu reusesc sa o inteleg: O persoana a avut permisul de conducere anulat. In 2012 a ... (vezi toată discuția)
Examen auto jean66 jean66 Buna ziua, am urmatoarea situatie : am sustinut proba teoretica in 30.09.2015, proba practica in 05.10.2015, proba la care am fost declarat respins. La ... (vezi toată discuția)
Interpretare articol de lege naebutnariu naebutnariu O R D I N pentru aprobarea Metodologiei privind atestarea instructorilor de pregătire practică și a profesorilor de legislație rutieră, a Normelor ... (vezi toată discuția)