avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua...vreau sa recuperez cartea de munca ramasa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua...vreau sa recuperez cartea de munca ramasa in 2002 ...

Buna ziua...vreau sa recuperez cartea de munca ramasa in 2002 in CLUJ(am fotocopia non autentificata a carti de munca , pare ca firma a falimentat in urma cu citiva ani si nu reusesc sa gasesc unde a depozitat arhivele)
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:29, 13 Iulie 2023
ati intrebat la ITM Cluj ? Daca nu, intrebati.
am o decina de mail scambiate con ITM, Arhive nationale, tribunal..nimeni nu reuseste sa imi dea o informatie chiar daca am copia carti de munca
La ONRC , nu ati aflat cine a lichidat acea societate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua...cartea de munca a ramas la fabrica de incaltaminte ... gabri1971 gabri1971 Buna ziua...cartea de munca a ramas la fabrica de incaltaminte din cluj unde am lucrat pentru 1 luna in 2002..am plecat in strainatate si din 2002 traiesc in ... (vezi toată discuția)
Am lucrat din 1994 pina in 1996 la + soc.com.de constructii si ... crisan  nicolae crisan nicolae buna sa va fie inima.va rog f.sa ma ajutati daca puteti.am lucrat din 1994 pina in 1996 la + soc.com.de constructii si prestari in constructii cluj-napoca s.a. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! as avea o întrebare. societatea sc rafomet srl onești, ... DianaCiu009 DianaCiu009 Bună ziua! As avea o întrebare. Societatea SC RAFOMET SRL Onești, a fost închisă in anul 2002. Lichidatorul judiciar al acestei societăți a fost EXPERT ... (vezi toată discuția)